Σεμινάρια ThetaHealing®

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε την ικανότητα να συνδεθούμε με την Πηγή της Δημιουργίας στο Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης. Συνεπώς μπορούμε όλοι ανεξαιρέτως να εφαρμόσουμε τις τεχνικές του ThetaHealing, ακόμη και oι έφηβοι.

Ο εγκέφαλος λειτουργεί σαν ένας μυς, όσο περισσότερο εξασκούμαστε στις τεχνικές, τόσο καλύτεροι γινόμαστε σε αυτές. Θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε την εξέλιξη αυτή με τη διαμονή μας σε μια πολυκατοικία. Όταν βρισκόμαστε στο ισόγειο, αντιλαμβανόμαστε όσα μπορούμε να δούμε από εκεί. Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο η αντίληψή μας διευρύνεται, διότι βλέπουμε πράγματα που δεν βλέπαμε από το ισόγειο. Το ίδιο ισχύει αν συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε στο δεύτερο, τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο όροφο, μέχρι να φτάσουμε στην ταράτσα. Εκεί η ορατότητα μας αλλάζει ριζικά. Αντιλαμβανόμαστε πράγματα που στους κάτω ορόφους δεν φαίνονταν. Η ανεμπόδιστη θέα μας δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθούμε καλύτερα όσα μας περιβάλλουν. Έτσι βιώνουμε και το Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης, βλέπουμε ολοκάθαρα την ύψιστη Αλήθεια.

Τρόπος Εγγραφής στα Σεμινάρια

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, μεταβείτε στην σελίδα “Επικοινωνία” και συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας στο κάτω μέρος της σελίδας. Εμείς θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Βιβλίο Theta Rhythm Για να βρεις το ιδανικό σου βάρος

Γραμμένο από τη δημιουργό του ThetaHealing, Βαϊάννα Στάιμπαλ, το παρόν βιβλίο είναι κάτι περισσότερο από ένα βιβλίο απώλειας βάρους! Πρόκειται για την εύρεση του πραγματικού ρυθμού του νου, του σώματος και του πνεύματός σας, ενώ παράλληλα μπορείτε να αναγνωρίσετε την εσωτερική σας ομορφιά και την αγάπη για τον εαυτό σας. Το ThetaHealing, ξεκίνησε, όταν η Βαϊάννα συνειδητοποίησε, ότι θα μπορούσε να διδάξει και σε άλλους τη μέθοδο που χρησιμοποίησε για να θεραπεύσει τον εαυτό της από μια σοβαρή κατάσταση υγείας. Είναι πλέον γνωστό, πως είναι μία από τις πιο ισχυρές τεχνικές ενεργειακής θεραπείας στον κόσμο. Πείτε λοιπόν αντίο στην καταμέτρηση των θερμίδων και στις ενοχές!

Αγορα
Βιβλίο Επτά επίπεδα της Ύπαρξης - ThetaHealing

Η Βαϊάννα παρουσιάζει ένα νέο συναρπαστικό εννοιολογικό πλαίσιο, για να κατανοήσουμε πως και γιατί λειτουργεί η δημιουργία σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο και με ποιον τρόπο αυτό σχετίζεται με εμάς, σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας. Πηγαίνοντάς μας σε διαστάσεις, που εκείνη πιστεύει, ότι είναι οι απαρχές της ίδιας της ζωής, μας δείχνει πως να αντιληφθούμε αυτές τις συμπαντικές δυνάμεις, σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια και πως να χρησιμοποιήσουμε τις ιδιαίτερες ενέργειές τους, για θεραπεία και πνευματική ανάπτυξη. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, που τα επίπεδα της ύπαρξης έχουν ανοιχτεί ταυτόχρονα, ώστε να γίνουν αντιληπτά και να χρησιμοποιηθούν, όπως ποτέ άλλοτε.

Αγορα
WizeBee Publications
WizeBee Publications

Social WizeBee Publications

Εγγραφή στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για το επόμενο μας δωρεάν masterclass!