Σεμινάριο Αναδρομής με Κρυστάλλους

σεμινάριο αναδρομής με κρυστάλλους
Διάρκεια
2 ημέρες
Τιμή
300€ (+Φ.Π.Α.)

Αναδρομή με Κρυστάλλους

Αυτή η εκπληκτική τεχνική μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε σε άλλες ζωές και να δούμε με μεγάλη λεπτομέρεια ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και τι μαθαίνουμε. Η εκπαίδευση αυτή όταν χρησιμοποιείται συνδυαστικά με τη χρήση του  ThetaHealing® μας δίνει την ευκαιρία να φέρουμε στην τωρινή μας ζωή θετικές αρετές και χαρακτηριστικά μιας άλλης εποχής, μέσα από την επίλυση θεμάτων που προέρχονται από άλλους χρόνους και άλλους χώρος. Στη διαδικασία αυτή χρησιμοποιούμε ένα πλέγμα κρυστάλλων για τη δημιουργία μιας «σκουληκότρυπας», η οποία μας επιτρέπει να περάσουμε με ασφάλεια από τη μια πραγματικότητα στην άλλη.

Πολλοί άνθρωποι επηρεάζονται από επιλογές και γεγονότα που επαναλαμβάνονται ως πρότυπα ή εμφανίζονται σαν περιστατικά και μοιάζουν αδύνατο να επιλυθούν. Μια Κρυσταλλοθεραπεία μας πάει στην πρωταρχική πηγή του προτύπου, λύνοντας τα ζητήματα που μας επηρεάζουν στο σήμερα και επιτρέποντάς μας να επιστρέψουμε με μαθήματα και δώρα από την εποχή εκείνη. Έτσι λοιπόν επιστρέφουμε με γνώσεις, δεξιότητες και χαρακτηριστικά που αποκτήσαμε σε άλλες ζωές, ενεργοποιώντάς τα στο DNA μας τώρα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αναπτύξουμε το μέγιστο δυναμικό μας εύκολα και γρήγορα. Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη που προσφέρει η τεχνική αυτή στους θεραπευτές είναι ότι βελτιώνει άμεσα τις διαισθητικές τους ικανότητες.

Οι κρύσταλλοι έχουν πολλές εκπληκτικές ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να αποδειχτούν και επιστημονικά. Όταν τοποθετηθούν με σωστό τρόπο πάνω και γύρω από το σώμα μπορούν να προκαλέσουν μια βαθιά διαλογιστική κατάσταση, η οποία διατηρείτε σε όλη τη διάρκεια, προσφέροντας χαλάρωση και ικανότητα παρατήρησης στον ίδιο το θεραπευόμενο.

Η εκπαίδευση αυτή σχεδιάστηκε από την Christina High, κολλητή φίλη της Βαϊάννα Στάιμπαλ και λειτουργεί εξαιρετικά σε συνδυασμό με της τεχνικής ThetaHealing® .

Διάρκεια: 2 ημέρες

Τιμή σεμιναρίου: 300€ (+Φ.Π.Α.)

Θα λάβετε εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο ή για να προγραμματίσουμε μια βιντεοκλήση γνωριμίας και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, αφήστε ένα σύντομο μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας πατώντας το κουμπί της “εγγραφής”  επάνω δεξιά.

 

Είπαν για εμάς

Μαρτυρίες ατόμων μετά από σεμινάρια ThetaHealing
 • «Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μετά από την ολοκλήρωση σεμιναρίων του ThetaHealing. Η διδασκαλία έγινε με τρόπο οικείο για τον καθένα. Η αίσθηση ήταν σαν η ίδια μου η οικογένεια μου μάθαινε κάτι. Υπήρχε στο χώρο άνεση, εμπιστοσύνη, οικειότητα που όλα αυτά, έφεραν την απελευθέρωση μου. Μετά την ολοκλήρωση και του 2ου επιπέδου, αισθάνομαι ότι θεμελιώδης αλλαγές ήρθαν στη ζωή μου και είναι μόνιμες. Το σημαντικό είναι ότι οι αλλαγές αυτές έχουν ενεργήσει και σε σωματικό επίπεδο και έχουν αποδυναμώσει πλήρως προβλήματα υγείας που είχαν εκδηλωθεί στο φυσικό μου σώμα. Τώρα τα πάντα είναι εφικτά! Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχω διδαχθεί έως σήμερα και για τους ανθρώπους που πλαισιώνουν δυναμικά αυτή τη μέθοδο. Το ThetaHealing ανοίγει πύλες που μεταμορφώνουν τη ζωή μας και τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκή.»

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing
 • «Αποφάσισα να κάνω το βασικό σεμινάριο ThetaHealing μετά από δύο συνεδρίες που πραγματικά με εντυπωσίασαν. Κατάλαβα ότι με τα κλειδιά του ThetaHealing μπορώ να ξεκλειδώσω πόρτες καλά σφραγισμένες, τις οποίες έχω προσπαθήσει να ανοίξω με διάφορες άλλες μεθόδους. Ολοκληρώνοντας το βασικό σεμινάριο διαπίστωσα ότι κάτι μέσα μου βαθιά γνωρίζει. Περιμένω με πολύ μεγάλη χαρά να κάνω και το προχωρημένο σεμινάριο έχοντας τη βαθιά επιθυμία να δουλέψω τα δικά μου θέματα και να προσφέρω αυτή την εμπειρία και σε άλλους ανθρώπους.» 

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΝΑΤΑΣΣΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing
 • «Αυτό το σεμινάριο ήταν πραγματικά ένα δώρο που έκανα στον εαυτό μου. Νιώθω ότι πήρα στα χέρια μου ένα πολύ δυνατό εργαλείο, του οποίου η εκμάθηση έγινε με τον πιο όμορφο, ισορροπημένο και ανιδιοτελή τρόπο. Έμαθα πως είναι η ανιδιοτελής αγάπη και ότι η δύναμη και οι ικανότητες που κρύβουμε μέσα μας είναι απεριόριστες. Συνειδητοποίησα ότι μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εξέλιξή μας.»  

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΚΑΝΕΛΛΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing
 • «Ήρθα με μεγάλη χαρά, χωρίς να γνωρίζω τι θα προκύψει. Αυτό που βίωσα ήταν μεγάλη έκπληξη, αυτογνωσία, χαλάρωση και ένιωσα για πρώτη φορά εμπιστοσύνη για αυτό που είμαι και αυτό που κάνω, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο! Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνάντησα στο σεμινάριο και προπάντων να το Δημιουργό μας! Έγινε! Σ’ ευχαριστώ!» 

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΕΛΕΝΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing