Ποιοι είμαστε

Ελάτε μαζί μας σε ένα μεταμορφωτικό ταξίδι και ξεκλειδώστε το πραγματικό σας δυναμικό.

Μπείτε σε ένα νέο κόσμο γνώσεων, εμπειριών και καθοδήγησης. Αναζητάτε προσωπική ανάπτυξη, βελτίωση σχέσεων, υγείας ή επαγγελματική επιτυχία; Η εξατομικευμένη μας προσέγγιση και τεχνογνωσία θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και να υλοποιήσετε τα όνειρα σας. Κάντε το πρώτο βήμα σήμερα και ξεκλειδώστε το πραγματικό σας δυναμικό μέσα από την πολυετή μας εμπειρία στη μεταμορφωτική τεχνική ThetaHealing την οποία εξασκούμε με αφοσίωση από το 2012.

Παναγιώτης Μοναχός και Ιωάννα Μπακρατσά

The Mindset Experts
Οι εκπαιδευτές μας

Είμαστε πιστοποιημένοι Σύμβουλοι και Εκπαιδευτές ThetaHealing από το αμερικανικό Ινστιτούτο ThetaHealing Institute of Knowledge (THInK®).

Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια και Θεραπεύτρια ThetaHealing
Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής και Θεραπευτής ThetaHealing
The Mindset Experts

Αναβαθμίστε το νου σας και τη ζωή σας

Στόχος μας είναι να διατηρούμε κάθε τεχνική, μέθοδο ή φιλοσοφία αυθεντική και να την κατακτούμε σε βάθος πριν την εφαρμόσουμε και τη διδάξουμε σε άλλους.

Είμαστε πιστοποιημένοι Σύμβουλοι και Εκπαιδευτές ThetaHealing με τον τίτλο των ThetaHealing® Masters & Certificates of Science, που αποτελεί τον ανώτερο τίτλο εκπαίδευσης στο ThetaHealing, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να διδάξουμε όλα τα επίπεδα σεμιναρίων της τεχνικής.

Παράλληλα εργαζόμαστε ως μεταφραστές, διερμηνείς και διοργανωτές σεμιναρίων για θεραπευτές και εκπαιδευτές της τεχνικής αυτής και έχουμε τις εκδόσεις Wize Bee Publications για να παρέχουμε βιβλία υψηλής ποιότητας σε όλους τους Έλληνες σπουδαστές της τεχνικής ThetaHealing.

Ο χώρος μας

Φωτογραφίες από το χώρο μας

Εγγραφή στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για το επόμενο μας δωρεάν masterclass!