Σεμινάριο ThetaHealing® Παγκόσμιες Σχέσεις

σεμινάριο theta healing παγκόσμιες σχέσεις
Διάρκεια
5 ημέρες
Τιμή
600€ (+ Φ.Π.Α.)

Παγκόσμιες Σχέσεις

Όταν είσαι σε ειρήνη με τον κόσμο, ο κόσμος μέσα σου είναι σε ειρήνη!

Η εκπαίδευση στις Παγκόσμιες Σχέσεις του ThetaHealing® εστιάζει σε συγκεκριμένους πολιτισμούς και πεποιθήσεις, προκειμένου να ενεργοποιήσει θέματα του παρόντος ή του παρελθόντος που σχετίζονται με φυλές, θρησκείες και ανθρώπους. Μόλις όλες αυτές οι πεποιθήσεις αναδυθούν, απελευθερώνονται κρυμμένα μίση και μνησικακία αιώνων, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να αγκαλιάσουν και να αποδεχθούν όλους τους ανθρώπους και τους πολιτισμούς του κόσμου με πηγαία ανιδιοτελή αγάπη.

Σκοπός της εργασίας που πραγματοποιείται στο επίπεδο αυτό είναι να σας βοηθήσει να γίνετε πιο αποτελεσματικοί σε όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς σας ρόλους, ώστε να αλληλεπιδράτε εύκολα και αβίαστα με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Θα αποκτήσετε πολύτιμη γνώση και σοφία σχετικά με τις σημερινές πολυπολιτισμικές κοινωνίες, με αποτέλεσμα να είστε πιο άνετοι στις κοινωνικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Παρακολουθώντας τις Παγκόσμιες Σχέσεις θα καθαρίσετε γενετικές και ιστορικές πεποιθήσεις που θα ξεδιαλύνουν εσωτερικές και εξωτερικές συγκρούσεις, τις οποίες έχετε με τον εαυτό σας και με άλλους ανθρώπους γύρω σας.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα εργαστούμε με:

 • προγονικές και ιστορικές πεποιθήσεις που κουβαλάμε σχετικά με άλλους λαούς, πολιτισμούς, άλλες χώρες και γλώσσες,
 • μπλοκαρίσματα που σχετίζονται με τις μεγαλύτερες θρησκείες του κόσμου,
 • πολιτιστικές και κοινωνικές πεποιθήσεις που έχουμε ενστερνιστεί ασυνείδητα κατά τη διάρκεια των αιώνων και που αφορούν φυλές, πολιτισμούς και θρησκείες,
 • προγονικές πεποιθήσεις που έχουμε κληρονομήσει από την οικογένειά μας,
 • κρυφές προκαταλήψεις και συγκρούσεις που πιθανότατα έχουν επηρεάσει ασυνείδητα τα βιώματά μας και την αλληλεπίδρασή μας με τους άλλους σε διάφορες πτυχές της ζωής μας.

Επικεντρωνόμαστε στις χώρες του κόσμου, κάνοντας μια επισκόπηση των πεποιθήσεων και των παραδόσεων τους. Μέσα από Εργασία με τις Πεποιθήσεις, εντοπίζονται και αφαιρούνται αρνητικά συναισθήματα και προγράμματα που αφορούν σε άλλους πολιτισμούς και ομάδες ανθρώπων ανά τον κόσμο. Εστιάζουμε στις θρησκείες του κόσμου, στις πεποιθήσεις τους και την αποδοχή τους μέσα από ανιδιοτελή αγάπη.

Προαπαιτούμενα: Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο Επίπεδο και Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing®.

Διάρκεια: 5 μέρες

Τιμή σεμιναρίου: 600€ (+ Φ.Π.Α.)

Στο σεμινάριο θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και την αντίστοιχη πιστοποίηση από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ και το Ινστιτούτο THInK.

Το σεμινάριο αυτό διδάσκεται είτε διαδικτυακά, είτε δια ζώσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο ή για να προγραμματίσουμε μια βιντεοκλήση γνωριμίας και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, αφήστε ένα σύντομο μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας πατώντας το κουμπί της “εγγραφής”  επάνω δεξιά.

 

Είπαν για εμάς

Μαρτυρίες ατόμων μετά από σεμινάρια ThetaHealing
 • «Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μετά από την ολοκλήρωση σεμιναρίων του ThetaHealing. Η διδασκαλία έγινε με τρόπο οικείο για τον καθένα. Η αίσθηση ήταν σαν η ίδια μου η οικογένεια μου μάθαινε κάτι. Υπήρχε στο χώρο άνεση, εμπιστοσύνη, οικειότητα που όλα αυτά, έφεραν την απελευθέρωση μου. Μετά την ολοκλήρωση και του 2ου επιπέδου, αισθάνομαι ότι θεμελιώδης αλλαγές ήρθαν στη ζωή μου και είναι μόνιμες. Το σημαντικό είναι ότι οι αλλαγές αυτές έχουν ενεργήσει και σε σωματικό επίπεδο και έχουν αποδυναμώσει πλήρως προβλήματα υγείας που είχαν εκδηλωθεί στο φυσικό μου σώμα. Τώρα τα πάντα είναι εφικτά! Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχω διδαχθεί έως σήμερα και για τους ανθρώπους που πλαισιώνουν δυναμικά αυτή τη μέθοδο. Το ThetaHealing ανοίγει πύλες που μεταμορφώνουν τη ζωή μας και τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκή.»

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing
 • «Αποφάσισα να κάνω το βασικό σεμινάριο ThetaHealing μετά από δύο συνεδρίες που πραγματικά με εντυπωσίασαν. Κατάλαβα ότι με τα κλειδιά του ThetaHealing μπορώ να ξεκλειδώσω πόρτες καλά σφραγισμένες, τις οποίες έχω προσπαθήσει να ανοίξω με διάφορες άλλες μεθόδους. Ολοκληρώνοντας το βασικό σεμινάριο διαπίστωσα ότι κάτι μέσα μου βαθιά γνωρίζει. Περιμένω με πολύ μεγάλη χαρά να κάνω και το προχωρημένο σεμινάριο έχοντας τη βαθιά επιθυμία να δουλέψω τα δικά μου θέματα και να προσφέρω αυτή την εμπειρία και σε άλλους ανθρώπους.» 

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΝΑΤΑΣΣΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing
 • «Αυτό το σεμινάριο ήταν πραγματικά ένα δώρο που έκανα στον εαυτό μου. Νιώθω ότι πήρα στα χέρια μου ένα πολύ δυνατό εργαλείο, του οποίου η εκμάθηση έγινε με τον πιο όμορφο, ισορροπημένο και ανιδιοτελή τρόπο. Έμαθα πως είναι η ανιδιοτελής αγάπη και ότι η δύναμη και οι ικανότητες που κρύβουμε μέσα μας είναι απεριόριστες. Συνειδητοποίησα ότι μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εξέλιξή μας.»  

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΚΑΝΕΛΛΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing
 • «Ήρθα με μεγάλη χαρά, χωρίς να γνωρίζω τι θα προκύψει. Αυτό που βίωσα ήταν μεγάλη έκπληξη, αυτογνωσία, χαλάρωση και ένιωσα για πρώτη φορά εμπιστοσύνη για αυτό που είμαι και αυτό που κάνω, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο! Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνάντησα στο σεμινάριο και προπάντων να το Δημιουργό μας! Έγινε! Σ’ ευχαριστώ!» 

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΕΛΕΝΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing