Σεμινάριο ThetaHealing® Ασθένειες και Διαταραχές

σεμινάριο theta healing ασθένειες και διαταραχές
Διάρκεια
10 ημέρες
Τιμή
1.000€ (+ Φ.Π.Α.)

Ασθένειες και Διαταραχές

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όποιον έχει αποφασίσει να ασχοληθεί εντατικά με ασθένειες και θέλει να αναπτύξει το ύψιστο δυναμικό του πάνω σε αυτό.

Το βιβλίο ThetaHealing™ Disease & Disorder (Ασθένεια & Διαταραχή) δημιουργήθηκε το 2007 βασιζόμενο σε πάνω στις 47.000 διαισθητικές αναγνώσεις της Βαїάννας, με περισσότερες από 400 σελίδες καταγραφών για τις πιο κοινές ασθένειες που συναντώνται.

Την πρώτη μέρα του σεμιναρίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αυτό το βιβλίο. Κάθε μέρα για δύο εβδομάδες εργαζόμαστε πάνω στα μπλοκαρίσματα των διαφόρων ασθενειών. Αναλύουμε επίσης τις ασθένειες, με τις οποίες ασχοληθήκαμε σε προηγούμενο επίπεδο, ώστε να λάβουμε πληροφορίες σχετικά με τις φυσικές, νοητικές και συναισθηματικές αιτίες και τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά κάθε νόσου.

Αυτό το σεμινάριο ασχολείται με τη δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα, τα διάφορα συστήματα του σώματος, πάνω από 100 ασθένειες και δυσλειτουργίες, καθώς και με συμπληρώματα διατροφής και μεταλλικά στοιχεία. Είναι μια εκπαίδευση για κάθε εναλλακτικό θεραπευτή.

Προσφέρει βαθιά και ξεκάθαρη κατανόηση των διαφόρων ασθενειών μέσα από την διαισθητική τους πτυχή.

Θα εντοπίσετε όλα εκείνα τα κρυμμένα συστήματα πεποιθήσεων που σας αποτρέπουν από το να εργαστείτε με ασθένειες ή και να τις μετασχηματίσετε στον εαυτό σας και σε άλλους. Οι πεποιθήσεις που έχουμε είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά.

Μαθαίνουμε πως τα συναισθήματα, τα αισθήματα, οι πεποιθήσεις και τα προγράμματα επηρεάζουν τη συμπεριφορά μας και πως μπορούμε να πετύχουμε δραματικές αλλαγές στο σώμα μας, ακόμη και σε κυτταρικό επίπεδο.

Θα γνωρίσετε όλα εκείνα τα προγράμματα, τις πεποιθήσεις, τα συστήματα πεποιθήσεων, καθώς και τις διαισθητικές γνώσεις, τα μέσα αποκατάστασης και τα συμπληρώματα διατροφής, τα οποία η Βαїάννα προτείνει ως χρήσιμα σε σχέση με ορισμένες ασθένειες και δυσλειτουργίες.

Προαπαιτούμενα: Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο Επίπεδο και Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing®.

Διάρκεια: 10 μέρες

Τιμή σεμιναρίου: 1.000€ (+ Φ.Π.Α.)

Θα λάβετε το βιβλίο ThetaHealing® Disease and Disorder στα αγγλικά και πιστοποίηση θεραπευτή Ασθενειών και Διαταραχών από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ και το Ινστιτούτο THInK.

Το σεμινάριο αυτό διδάσκεται είτε διαδικτυακά, είτε δια ζώσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο ή για να προγραμματίσουμε μια βιντεοκλήση γνωριμίας και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, αφήστε ένα σύντομο μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας πατώντας το κουμπί της “εγγραφής”  επάνω δεξιά.

Είπαν για εμάς

Μαρτυρίες ατόμων μετά από σεμινάρια ThetaHealing
 • «Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μετά από την ολοκλήρωση σεμιναρίων του ThetaHealing. Η διδασκαλία έγινε με τρόπο οικείο για τον καθένα. Η αίσθηση ήταν σαν η ίδια μου η οικογένεια μου μάθαινε κάτι. Υπήρχε στο χώρο άνεση, εμπιστοσύνη, οικειότητα που όλα αυτά, έφεραν την απελευθέρωση μου. Μετά την ολοκλήρωση και του 2ου επιπέδου, αισθάνομαι ότι θεμελιώδης αλλαγές ήρθαν στη ζωή μου και είναι μόνιμες. Το σημαντικό είναι ότι οι αλλαγές αυτές έχουν ενεργήσει και σε σωματικό επίπεδο και έχουν αποδυναμώσει πλήρως προβλήματα υγείας που είχαν εκδηλωθεί στο φυσικό μου σώμα. Τώρα τα πάντα είναι εφικτά! Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχω διδαχθεί έως σήμερα και για τους ανθρώπους που πλαισιώνουν δυναμικά αυτή τη μέθοδο. Το ThetaHealing ανοίγει πύλες που μεταμορφώνουν τη ζωή μας και τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκή.»

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing
 • «Αποφάσισα να κάνω το βασικό σεμινάριο ThetaHealing μετά από δύο συνεδρίες που πραγματικά με εντυπωσίασαν. Κατάλαβα ότι με τα κλειδιά του ThetaHealing μπορώ να ξεκλειδώσω πόρτες καλά σφραγισμένες, τις οποίες έχω προσπαθήσει να ανοίξω με διάφορες άλλες μεθόδους. Ολοκληρώνοντας το βασικό σεμινάριο διαπίστωσα ότι κάτι μέσα μου βαθιά γνωρίζει. Περιμένω με πολύ μεγάλη χαρά να κάνω και το προχωρημένο σεμινάριο έχοντας τη βαθιά επιθυμία να δουλέψω τα δικά μου θέματα και να προσφέρω αυτή την εμπειρία και σε άλλους ανθρώπους.» 

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΝΑΤΑΣΣΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing
 • «Αυτό το σεμινάριο ήταν πραγματικά ένα δώρο που έκανα στον εαυτό μου. Νιώθω ότι πήρα στα χέρια μου ένα πολύ δυνατό εργαλείο, του οποίου η εκμάθηση έγινε με τον πιο όμορφο, ισορροπημένο και ανιδιοτελή τρόπο. Έμαθα πως είναι η ανιδιοτελής αγάπη και ότι η δύναμη και οι ικανότητες που κρύβουμε μέσα μας είναι απεριόριστες. Συνειδητοποίησα ότι μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εξέλιξή μας.»  

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΚΑΝΕΛΛΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing
 • «Ήρθα με μεγάλη χαρά, χωρίς να γνωρίζω τι θα προκύψει. Αυτό που βίωσα ήταν μεγάλη έκπληξη, αυτογνωσία, χαλάρωση και ένιωσα για πρώτη φορά εμπιστοσύνη για αυτό που είμαι και αυτό που κάνω, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο! Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνάντησα στο σεμινάριο και προπάντων να το Δημιουργό μας! Έγινε! Σ’ ευχαριστώ!» 

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΕΛΕΝΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing