Σεμινάριο ThetaHealing® Παιχνίδι της Ζωής

σεμινάριο theta healing παιχνίδι της ζωής
Διάρκεια
3 ημέρες
Τιμή
350€ (+ Φ.Π.Α.)

Παιχνίδι της Ζωής

Θέλεις να μεταμορφώσεις τη ζωή σου τώρα και να ανακαλύψεις τα μυστικά που χρησιμοποιούν επιτυχημένοι άνθρωποι;

Εάν έχεις αποφασίσει σοβαρά να οδηγήσεις τη ζωή σου στην επιτυχία, τότε αυτή η εκπαίδευση είναι για σένα. Θα σου προσφέρει εργαλεία και βιωματικές εμπειρίες για να βγεις από τη θέση του επιβάτη και να μπεις στη θέση του οδηγού της ζωής σου. Το «Παιχνίδι της Ζωής» είναι μια ακριβής, σε βάθος εκπαίδευση, που δίνει τη γνώση του «πώς να…» με ολοκαίνουργιες τεχνικές που θα ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθηση, την ώθηση και την αποφασιστικότητά σου.

Έλα μαζί μας σε μια πραγματικά εμπνευσμένη εκπαίδευση που θα αλλάξει τη ζωή σου. Κουράστηκες να είσαι απλά επιβάτης στη δική σου ζωή; Μπες στη θέση του οδηγού και ανάλαβε εσύ να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Ανακάλυψε πως να κάνεις ένα άλμα πίστης από τη ζώνη άνεσής σου μέσα στη ζωή των ονείρων σου!!! Αυτή η εκπαίδευση θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τομείς όπως η εργασία, η αγάπη, οι διαπροσωπικές σχέσεις, τα οικογενειακά συμβόλαια, η υγεία, η αφθονία και η αυτοεκτίμηση.

Η δημιουργία αυτού του σε βάθος  εντατικού σεμιναρίου στηρίχθηκε σε πραγματικές περιπτώσεις επιτυχίας στη ζωή. Δίνει την ευκαιρία να αφαιρεθούν συγκεκριμένες περιοριστικές πεποιθήσεις και προγράμματα καθώς και ενσταλάξεις εκατοντάδων συναισθημάτων και γνώσης για μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή και την εργασία. Στόχος αυτού του τριημέρου είναι η ένωση πνευματικότητας και εργασίας. Θα μάθεις πώς να γίνεις οδηγός στο όχημα της ζωής σου, χωρίς να παραμένεις απλά ένας επιβάτης οδηγούμενος από άλλους σε κατευθύνσεις που δεν σε εξυπηρετούν.

Αυτή η εκπαίδευση σου διδάσκει πώς να παίξεις με μεγάλη επιτυχία το Παιχνίδι της Ζωής μέσα από:

 • Εργασία με τις Πεποιθήσεις – Πρακτική Προσέγγιση
 • Απελευθέρωση από τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με τους γονείς
 • Απελευθέρωση από τραύματα
 • Προσέλκυση αποδοχής από την κοινωνία
 • Χειρισμό της πίεσης που ασκούν οι συνεργάτες – συνάδελφοί σου
 • Απελευθέρωση από τον ανταγωνισμό
 • Αποδοχή απεριόριστης αφθονίας
 • Προετοιμασία για την επιτυχία
 • Οραματισμό και Θεϊκή συγχρονικότητα
 • Ομαδική υλοποίηση για να δεις και να νιώσεις το καινούριο σου μέλλον

Προαπαιτούμενα: Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο Επίπεδο και Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing®.

Διάρκεια:  3 μέρες

Τιμή σεμιναρίου: 350€ (+ Φ.Π.Α.)

Θα λάβετε εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή στο Παιχνίδι της Ζωής από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ και το Ινστιτούτο THInK.

Το σεμινάριο αυτό διδάσκεται είτε διαδικτυακά, είτε δια ζώσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο ή για να προγραμματίσουμε μια βιντεοκλήση γνωριμίας και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, αφήστε ένα σύντομο μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας πατώντας το κουμπί της “εγγραφής”  επάνω δεξιά.

Είπαν για εμάς

Μαρτυρίες ατόμων μετά από σεμινάρια ThetaHealing
 • «Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μετά από την ολοκλήρωση σεμιναρίων του ThetaHealing. Η διδασκαλία έγινε με τρόπο οικείο για τον καθένα. Η αίσθηση ήταν σαν η ίδια μου η οικογένεια μου μάθαινε κάτι. Υπήρχε στο χώρο άνεση, εμπιστοσύνη, οικειότητα που όλα αυτά, έφεραν την απελευθέρωση μου. Μετά την ολοκλήρωση και του 2ου επιπέδου, αισθάνομαι ότι θεμελιώδης αλλαγές ήρθαν στη ζωή μου και είναι μόνιμες. Το σημαντικό είναι ότι οι αλλαγές αυτές έχουν ενεργήσει και σε σωματικό επίπεδο και έχουν αποδυναμώσει πλήρως προβλήματα υγείας που είχαν εκδηλωθεί στο φυσικό μου σώμα. Τώρα τα πάντα είναι εφικτά! Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχω διδαχθεί έως σήμερα και για τους ανθρώπους που πλαισιώνουν δυναμικά αυτή τη μέθοδο. Το ThetaHealing ανοίγει πύλες που μεταμορφώνουν τη ζωή μας και τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκή.»

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing
 • «Αποφάσισα να κάνω το βασικό σεμινάριο ThetaHealing μετά από δύο συνεδρίες που πραγματικά με εντυπωσίασαν. Κατάλαβα ότι με τα κλειδιά του ThetaHealing μπορώ να ξεκλειδώσω πόρτες καλά σφραγισμένες, τις οποίες έχω προσπαθήσει να ανοίξω με διάφορες άλλες μεθόδους. Ολοκληρώνοντας το βασικό σεμινάριο διαπίστωσα ότι κάτι μέσα μου βαθιά γνωρίζει. Περιμένω με πολύ μεγάλη χαρά να κάνω και το προχωρημένο σεμινάριο έχοντας τη βαθιά επιθυμία να δουλέψω τα δικά μου θέματα και να προσφέρω αυτή την εμπειρία και σε άλλους ανθρώπους.» 

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΝΑΤΑΣΣΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing
 • «Αυτό το σεμινάριο ήταν πραγματικά ένα δώρο που έκανα στον εαυτό μου. Νιώθω ότι πήρα στα χέρια μου ένα πολύ δυνατό εργαλείο, του οποίου η εκμάθηση έγινε με τον πιο όμορφο, ισορροπημένο και ανιδιοτελή τρόπο. Έμαθα πως είναι η ανιδιοτελής αγάπη και ότι η δύναμη και οι ικανότητες που κρύβουμε μέσα μας είναι απεριόριστες. Συνειδητοποίησα ότι μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εξέλιξή μας.»  

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΚΑΝΕΛΛΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing
 • «Ήρθα με μεγάλη χαρά, χωρίς να γνωρίζω τι θα προκύψει. Αυτό που βίωσα ήταν μεγάλη έκπληξη, αυτογνωσία, χαλάρωση και ένιωσα για πρώτη φορά εμπιστοσύνη για αυτό που είμαι και αυτό που κάνω, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο! Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνάντησα στο σεμινάριο και προπάντων να το Δημιουργό μας! Έγινε! Σ’ ευχαριστώ!» 

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΕΛΕΝΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing