Σεμινάριο ThetaHealing® Χτίζοντας Διαίσθηση (Πρώην Παιδιά Ουράνιου Τόξου)

σεμινάριο theta healing χτίζοντας διαίσθηση
Διάρκεια
5 ημέρες
Τιμή
600€ (+ Φ.Π.Α.)

Χτίζοντας Διαίσθηση (Πρώην Παιδιά Ουράνιου Τόξου)

Αυτή η εκπαίδευση – περιπέτεια απευθύνεται σε όλα τα παιδιά, τους γονείς τους, τους εκπαιδευτικούς τους, θεραπευτές και γενικά ανθρώπους που ασχολούνται με παιδιά και θα ήθελαν να μάθουν με ποιον τρόπο να ενισχύσουν και να υποστηρίξουν τις ιδιαιτερότητες αυτών των παιδιών. Απευθύνεται επίσης σε όσους ενήλικες θα ήθελαν να συνδεθούν με το εσωτερικό αυτό παιδί μέσα τους, να το ενδυναμώσουν και να εξερευνήσουν με παιχνιδιάρικη διάθεση τη διόρασή τους, τις τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές τους δυνατότητες.

Στόχος αυτής της περιπέτειας είναι να αφυπνίσουμε τη συνειδητότητά μας για τα Παιδιά του Ουράνιου Τόξου, προκειμένου να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν μέσα σε ένα ασφαλές και στοργικό πλαίσιο, χωρίς να νιώθουν αποκομμένα από το σύνολο λόγω της διαφορετικότητάς τους. Πολλά από αυτά τα παιδιά δυσκολεύονται στο σχολείο και στην επικοινωνία με άλλα παιδιά, με αποτέλεσμα να κλείνονται σε ένα δικό τους κόσμο. Η γνώση που θα λάβουμε θα επιβεβαιώσει και θα ενισχύσει την φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών και εφήβων αυτών μέσα σε ένα ασφαλές και στοργικό περιβάλλον, ώστε να μπορέσουν να μοιραστούν τα ιδιαίτερά τους χαρίσματα με άλλους.

Τα παιδιά του Ουράνιου Τόξου γεννιούνται με άπειρη σοφία και την ικανότητα να αλλάζουν τον κόσμο γύρω του. Από τα αρχαία χρόνια, η ανθρωπότητα τα περίμενε να εμφανιστούν. Είμαστε πλέον ευλογημένοι με αυτά τα παιδιά, τους έφηβους και νέους ενήλικες, τα οποία είναι ταλαντούχα, διαισθητικά άτομα και σοφές ψυχές που μας προσφέρουν νέα γνώση. Παιδιά εξαιρετικά στοργικά και ευπροσάρμοστα, που εκπέμπουν ανιδιοτελή αγάπη και υπομονή, είναι ιδιαίτερα συμπονετικά και έχουν επίγνωση για τα συναισθήματα των άλλων. Στην εποχή μας πλέον τα παιδιά Ίντιγκο μετατρέπονται σε παιδιά του Ουράνιου Τόξου. Με την εξάσκηση και τη χρήση της διαίσθησής τους, ακόμη και οι ενήλικες μπορούν να εξελιχτούν σε παιδιά του Ουράνιου Τόξου.

Το βιωματικό αυτό πενθήμερο ξεκινάει μαθαίνοντας πως να συνδεόμαστε με την Πηγή της Δημιουργίας, να λαμβάνουμε πληροφορίες από αντικείμενα χρησιμοποιώντας την εμπαθητική μας ικανότητα, να θεραπεύουμε το σώμα και την ψυχή, να συμμετέχουμε σε καθοδηγούμενο διαλογισμό και να «θυμόμαστε» το μέλλον. Επίσης θα μάθουμε θαυμάσιους τρόπους για να επικοινωνούμε με Αγγέλους, φυτά, νεράιδες και ξωτικά, να θεραπεύουμε με κρυστάλλους, να συνδεόμαστε με το ζώο της δύναμής μας και με τους νόμους του σύμπαντος, να αναπτύσσουμε ικανότητες τηλεκίνησης, να βλέπουμε αύρες, να μαντεύουμε με ευκολία, να στέλνουμε αγάπη στον εαυτό σας όταν ήταν μωρό, να θεραπεύουμε την πληγωμένη ψυχή μας, καθώς και να θεραπεύουμε ζώα.

Μπορεί να συμμετέχει οποιοδήποτε παιδί, μικρό και μεγάλο, από 7 ετών και πάνω. Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση για το ThetaHealing®.

Διάρκεια σεμιναρίου: 5 μέρες

Τιμή σεμιναρίου: 600€ (+ Φ.Π.Α.)

Στο σεμινάριο θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και την αντίστοιχη πιστοποίηση από τη Βαϊάννα Στάιμπαλ και το Ινστιτούτο THInK.

Το σεμινάριο αυτό διδάσκεται μόνο δια ζώσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο ή για να προγραμματίσουμε μια βιντεοκλήση γνωριμίας και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, αφήστε ένα σύντομο μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας πατώντας το κουμπί της “εγγραφής”  επάνω δεξιά.

Είπαν για εμάς

Μαρτυρίες ατόμων μετά από σεμινάρια ThetaHealing
 • «Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μετά από την ολοκλήρωση σεμιναρίων του ThetaHealing. Η διδασκαλία έγινε με τρόπο οικείο για τον καθένα. Η αίσθηση ήταν σαν η ίδια μου η οικογένεια μου μάθαινε κάτι. Υπήρχε στο χώρο άνεση, εμπιστοσύνη, οικειότητα που όλα αυτά, έφεραν την απελευθέρωση μου. Μετά την ολοκλήρωση και του 2ου επιπέδου, αισθάνομαι ότι θεμελιώδης αλλαγές ήρθαν στη ζωή μου και είναι μόνιμες. Το σημαντικό είναι ότι οι αλλαγές αυτές έχουν ενεργήσει και σε σωματικό επίπεδο και έχουν αποδυναμώσει πλήρως προβλήματα υγείας που είχαν εκδηλωθεί στο φυσικό μου σώμα. Τώρα τα πάντα είναι εφικτά! Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχω διδαχθεί έως σήμερα και για τους ανθρώπους που πλαισιώνουν δυναμικά αυτή τη μέθοδο. Το ThetaHealing ανοίγει πύλες που μεταμορφώνουν τη ζωή μας και τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκή.»

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing
 • «Αποφάσισα να κάνω το βασικό σεμινάριο ThetaHealing μετά από δύο συνεδρίες που πραγματικά με εντυπωσίασαν. Κατάλαβα ότι με τα κλειδιά του ThetaHealing μπορώ να ξεκλειδώσω πόρτες καλά σφραγισμένες, τις οποίες έχω προσπαθήσει να ανοίξω με διάφορες άλλες μεθόδους. Ολοκληρώνοντας το βασικό σεμινάριο διαπίστωσα ότι κάτι μέσα μου βαθιά γνωρίζει. Περιμένω με πολύ μεγάλη χαρά να κάνω και το προχωρημένο σεμινάριο έχοντας τη βαθιά επιθυμία να δουλέψω τα δικά μου θέματα και να προσφέρω αυτή την εμπειρία και σε άλλους ανθρώπους.» 

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΝΑΤΑΣΣΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing
 • «Αυτό το σεμινάριο ήταν πραγματικά ένα δώρο που έκανα στον εαυτό μου. Νιώθω ότι πήρα στα χέρια μου ένα πολύ δυνατό εργαλείο, του οποίου η εκμάθηση έγινε με τον πιο όμορφο, ισορροπημένο και ανιδιοτελή τρόπο. Έμαθα πως είναι η ανιδιοτελής αγάπη και ότι η δύναμη και οι ικανότητες που κρύβουμε μέσα μας είναι απεριόριστες. Συνειδητοποίησα ότι μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εξέλιξή μας.»  

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΚΑΝΕΛΛΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing
 • «Ήρθα με μεγάλη χαρά, χωρίς να γνωρίζω τι θα προκύψει. Αυτό που βίωσα ήταν μεγάλη έκπληξη, αυτογνωσία, χαλάρωση και ένιωσα για πρώτη φορά εμπιστοσύνη για αυτό που είμαι και αυτό που κάνω, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο! Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνάντησα στο σεμινάριο και προπάντων να το Δημιουργό μας! Έγινε! Σ’ ευχαριστώ!» 

  Τheta Cosmos Παιανία
  ΕΛΕΝΑ, ΑΘΗΝΑ
  Σεμινάρια ThetaHealing