Συχνές ερωτήσεις

Είναι η τεχνική ThetaHealing θρησκεία;
Τι περιλαμβάνει μια συνεδρία ThetaHealing;
Πόσες συνεδρίες ThetaHealing θα χρειαστώ;
Μπορεί μια συνεδρία ThetaHealing να γίνει διαδικτυακά;
Χρειάζεται να κάνω κάποια προετοιμασία πριν από μια συνεδρία ThetaHealing;
Μπορώ να μάθω εύκολα να χρησιμοποιώ κι εγώ το ThetaHealing;
Τι πρέπει να προσέχω σχετικά με την εγκυρότητα των σεμιναρίων ThetaHealing;

Το ThetaHealing αναγνωρίζει και αγκαλιάζει όλες τις θρησκείες, πιστεύοντας ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην ενέργεια Όλων όσων Υπάρχουν. Η ίδια ενέργεια που ρέει σε όλους και σε όλα, άσχετα από την ονομασία που δίνει η κάθε θρησκεία ή το κάθε φιλοσοφικό ρεύμα. Συνεπώς, λειτουργεί σε απόλυτη συμβατότητα με οποιοδήποτε πνευματικό μονοπάτι έχουμε ήδη επιλέξει.

Κάθε συνεδρία ξεκινάει με μια σύντομη συζήτηση που έχει σαν στόχο την αναγνώριση του θέματος που θέλετε να επιλυθεί. Στη συνέχεια ξεκινάμε μια διαδικασία ερωτήσεων και απαντήσεων που έχουν σας στόχο να εντοπίσουμε μαζί τις περιοριστικές πεποιθήσεις που έχουν δημιουργήσει το δυσλειτουργικό μοτίβο που μας εμποδίζει να προχωρήσουμε. Αντικαθιστούμε λοιπόν τις αρνητικές πεποιθήσεις με θετικές και ενσταλάσσουμε συναισθήματα και γνώσεις για να δημιουργήσουμε νέους υποδοχείς στα κύτταρα. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι άνθρωποι που βρίσκονται σε κατάθλιψη δεν μπορούν να βγουν από αυτήν την κατάσταση, επειδή δεν έχουν βιώσει ποτέ το συναίσθημα της χαράς . Μόλις το συναίσθημα της χαράς ενσταλαχθεί στο άτομο, η αλλαγή στη ζωή του είναι εντυπωσιακή.

Το ThetaHealing είναι εξαιρετικά γρήγορο και αποτελεσματικό. Ο αριθμός των συνεδριών μπορεί να ποικίλει από άτομο σε άτομο, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Κάποια άτομα βιώνουν μεταμορφωτική αλλαγή από την πρώτη κιόλας συνεδρία και συνεχίζουν με ένα μικρό αριθμό συνεδριών. Όμως μερικές φορές τα συστήματα πεποιθήσεων γύρω από το θέμα είναι πιο πολύπλοκα και χρειάζεται βαθύτερη και περισσότερη εργασία, ώστε να επιτευχθούν οι επιθυμητές αλλαγές.

Φυσικά μπορούμε να εργαστούμε και διαδικτυακά μέσω μιας βιντεοκλήσης. Τα τελευταία χρόνια οι διαδικτυακές συνεδρίες έχουν γίνει ευρέως αποδεκτές και είναι εξίσου αποτελεσματικές με τις συνεδρίες που κάνουμε δια ζώσης.

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ξεκαθαρίσει το θέμα που θέλετε να δουλέψουμε και να είστε αποφασισμένοι και έτοιμοι για την αλλαγή που ζητάτε.

Αν έχετε οποιαδήποτε θέμα υγείας σας συστήνουμε να έχετε επισκεφθεί ήδη το γιατρό σας πριν από τη συνεδρία μας. Το ThetaHealing δεν προορίζεται ως συμπλήρωμα ή υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής φροντίδας ή θεραπείας.

Το ThetaHealing είναι μια από τις ταχύτερες και αποτελεσματικότερες τεχνικές θεραπείας και προσωπικής ανάπτυξης. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα τεχνικών που προάγουν την εναρμόνιση ψυχής, σώματος και νου, προσεγγίζοντας τον άνθρωπο στην ολότητά του. Για αυτούς ακριβώς τους λόγους είναι χρήσιμο εργαλείο και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για τον καθένα που βρίσκεται στο μονοπάτι της εσωτερικής αναζήτησης και της αυτοβελτίωσης.

Άτομα όλων των ηλικιών και πεποιθήσεων μπορούν να μάθουν εύκολα και γρήγορα τις τεχνικές του ThetaHealing και να επωφεληθούν από την άμεση δράση του. Ιδιαίτερα οι έφηβοι θα βοηθηθούν στην απόφαση για την πορεία της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής τους. Δεν είναι απαραίτητη καμία προηγούμενη επαφή με άλλες θεραπευτικές μεθόδους. Το μυστικό είναι η συστηματική χρήση του, αφού όλες οι διαισθητικές ικανότητες με αυτόν τον τρόπο θα αναπτύσσονται και θα ανοίγουν όλο και περισσότερο.

Για να βεβαιωθείτε ότι το σεμινάριο που πρόκειται να παρακολουθήσετε είναι αυθεντικό και σύμφωνα με τα πρότυπα της ιδρύτριας Βαϊάννα Στάιμπαλ και του ινστιτούτου της να αναζητάτε αρχικά τα σύμβολα που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της τεχνικής και φέρουν τα πνευματικά της δικαιώματα. Στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι ο εκπαιδευτής ή η εκπαιδεύτρια σας είναι εξουσιοδοτημένοι από το Ινστιτούτο THInK® και ότι το πιστοποιητικό που θα λάβετε προέρχεται από την παραπάνω πηγή.