Εγγραφή στο Masterclass

Με την εγγραφή σας στο δωρεάν μάθημα του Masterclass συναινείτε και στο να λαμβάνετε και το ενημερωτικό μας δελτίο με χρήσιμες συμβουλές πάνω σε θέματα αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και ενδυνάμωσης.

Δωρεάν masterclass

Ξεκλειδώστε τη δύναμη των υγιών ορίων: Πάρτε μέρος στο δωρεάν masterclass μας για να θέσετε υγιή όρια και να μεταμορφώσετε τις σχέσεις σας!

Έχετε αισθανθεί ποτέ καταβεβλημένοι, εξαντλημένοι ή απογοητευμένοι από τις σχέσεις σας; Ίσως ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε τη μεταμορφωτική γοητεία του να θέτετε υγιή όρια. Σε αυτό το αποκλειστικό masterclass, θα εμβαθύνουμε στην κρίσιμη τέχνη της θέσπισης ορίων, της προώθησης του αυτοσεβασμού και της καλλιέργειας επιτυχημένων σχέσεων.

Γιατί να θέσετε υγιή όρια;

Το να θέτετε όρια δεν είναι απλώς να λέτε “όχι” – είναι μια αποτελεσματική πράξη φροντίδας του εαυτού σας. Μάθετε πώς ο καθορισμός σαφών ορίων μπορεί να ενισχύσει τη συνολική σας ευημερία, να προωθήσει τη συναισθηματική ισορροπία και να δημιουργήσει χώρο για ουσιαστικές συνδέσεις. Αποκαλύψτε τα μυστικά για να διατηρήσετε την αρμονία, τιμώντας παράλληλα τις ανάγκες σας.

Γιατί αποφεύγουμε να θέτουμε όρια;

Πολλοί από εμάς αποφεύγουμε να θέσουμε όρια από φόβο μήπως απορριφθούμε ή έρθουμε σε αντιπαράθεση. Ανακαλύψτε τις συνήθεις παρανοήσεις που μας κρατούν πίσω και αποκτήστε γνώσεις για τις ψυχολογικές πτυχές που κάνουν τον καθορισμό ορίων μια πρόκληση. Ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο της ικανοποίησης των ανθρώπων που σας περιβάλλουν και ανακτήστε τον έλεγχο της ζωής σας.

Πώς να θέτετε όρια χωρίς φόβο

Ξεκινήστε ένα ταξίδι για να θέτετε άφοβα όρια χωρίς να ανησυχείτε για την απόρριψη. Το masterclass μας παρέχει πρακτικές στρατηγικές, τεχνικές επικοινωνίας και παραδείγματα από την πραγματική ζωή για να σας ενδυναμώσει στην καθιέρωση και διατήρηση υγιών ορίων. Μάθετε να εκφράζετε με αυτοπεποίθηση τις ανάγκες σας, να προάγετε την κατανόηση και να ενδυναμώνετε τις σχέσεις σας.

Μια εισαγωγή στη μεταμορφωτική επίδραση των υγιών ορίων στην ευημερία σας

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να κάνετε επανάσταση στις σχέσεις σας και να δημιουργήσετε μια ζωή που ευθυγραμμίζεται με τον αληθινό σας εαυτό. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το ενδυναμωτικό masterclass και ξεκινήστε το ταξίδι προς πιο υγιείς και ικανοποιητικές σχέσεις. Κλείστε τη θέση σας τώρα και κάντε το πρώτο βήμα προς μια ζωή ισορροπίας, αυθεντικότητας και ουσιαστικών σχέσεων!

Ημερομηνία:  22 Απριλίου 2024

Ώρα: 21.00 – 22.30

Που: Στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Zoom

Πώς: Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό μας δελτίο θα λάβετε το σύνδεσμο του Zoom για το δωρεάν Masterclass καθώς και θα λαμβάνετε χρήσιμες συμβουλές πάνω σε θέματα αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και ενδυνάμωσης.  

Αν είστε ήδη γραμμένοι στο newsletter μας, δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ξανά. Θα λάβετε πληροφορίες για την παρακολούθηση του μαθήματος λίγες ώρες πριν την έναρξη του.

Εγγραφή στο Masterclass

Με την εγγραφή σας στο δωρεάν μάθημα του Masterclass συναινείτε και στο να λαμβάνετε και το ενημερωτικό μας δελτίο με χρήσιμες συμβουλές πάνω σε θέματα αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και ενδυνάμωσης.