Η τεχνική ThetaHealing και ο υποσυνείδητος νους

Η τεχνική ThetaHealing και ο υποσυνείδητος νους


Η τεχνική ThetaHealing είναι μια διαλογιστική τεχνική και πνευματική φιλοσοφία – δεν εστιάζει σε μια θρησκεία, αλλά τις αποδέχεται όλες – με σκοπό να έλθει πιο κοντά στην πηγή της  δημιουργίας. Είναι μια πρωτοποριακή τεχνική εξάσκησης του νου, του σώματος και του πνεύματος που σας επιτρέπει να καθαρίσετε περιοριστικές πεποιθήσεις και να ζήσετε τη ζωή με θετικές σκέψεις, αναπτύσσοντας αρετές σε όλα όσα κάνετε. Μέσα από το διαλογισμό και την προσευχή, η τεχνική ThetaHealing δημιουργεί ένα τρόπο ζωής γεμάτο θετικότητα και συνειδητότητα.

Πιστεύουμε ότι αλλάζοντας τον κύκλο των εγκεφαλικών κυμάτων μας, ώστε να συμπεριλαμβάνει την κατάσταση «θήτα», μπορούμε πραγματικά να παρακολουθήσουμε το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν να δημιουργεί σημαντικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης μας, προσφέροντας συναισθηματική ισορροπία και σωματική ευεξία. 

Η τεχνική ThetaHealing διδάσκεται σε περισσότερες από 50 χώρες και είναι μια από τις ταχύτερες και αποτελεσματικότερες τεχνικές θεραπείας και προσωπικής ανάπτυξης. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα τεχνικών που προάγουν την εναρμόνιση ψυχής, σώματος και νου, προσεγγίζοντας τον άνθρωπο στην ολότητά του.

Το ThetaHealing έχει πάρει την ονομασία του από τα κύματα «Θήτα» του εγκεφάλου. Έχει πλέον αποδειχτεί επιστημονικά ότι όταν ο εγκέφαλος βρίσκεται σε κατάσταση «Θήτα», δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να υλοποιήσουμε όλα όσα επιθυμούμε. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι περίπου το 90% των πεποιθήσεων μας λειτουργούν μέσα από το υποσυνείδητό μας, για να καταλάβουμε ότι το υποσυνείδητο είναι ουσιαστικά αυτό που ελέγχει και διαμορφώνει τη ζωή μας.

Με τη χρήση του μυϊκού ελέγχου εντοπίζονται όλες οι περιοριστικές πεποιθήσεις, καθώς και η έλλειψη κάποιων συναισθημάτων, όλα αυτά που στην πραγματικότητά μας εμποδίζουν να βιώσουμε χαρά και πληρότητα στη ζωή μας. Με την τεχνική ThetaHealing έχουμε τη δυνατότητα να αντικαταστήσουμε περιοριστικές πεποιθήσεις με τις αντίστοιχες ωφέλιμες τους, καθώς επίσης να διδαχτούμε συναισθήματα που δεν έχουν βιωθεί ποτέ, όπως η ασφάλεια, η εμπιστοσύνη, η χαρά.

Η επιστήμη αποδεικνύει καθημερινά και αποδέχεται ότι οι αρνητικές σκέψεις προκαλούν τοξικά συναισθήματα, τα οποία οδηγούν στην ασθένεια. Η αυξανόμενη ανάγκη για την εύρεση τρόπων, με τους οποίους μπορεί να αλλάξει η σχέση σώματος – νου, προκειμένου να δημιουργηθεί η τέλεια υγεία, καθιστά το ThetaHealing κορυφαία τεχνική. Επειδή εργαζόμαστε με τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματα, προσεγγίζοντας τα και στα τέσσερα επίπεδα: το βασικό, το γενετικό, το ιστορικό και το ψυχικό, τα αποτελέσματα είναι και γρήγορα και βαθιά.

 

Κείμενο: Ιωάννα Μπακρατσά, Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια ThetaHealing με τους τίτλους του ThetaHealing Master και Certificate of Science 

 

Leave a Reply