Συνεδρίες ThetaHealing®

Συνεδρίες Τheta Cosmos - Μάθετε να Βάζετε Στόχους και να τους Πετυχαίνετε
Επικοινωνήστε μαζί μας για συνεδρίες

Μάθετε να Βάζετε Στόχους και να τους Πετυχαίνετε

Αν έχετε βαρεθεί να βάζετε στόχους τους οποίους τελικά εγκαταλείπετε γιατί νιώθετε υπερβολικά κουρασμένοι και απογοητευμένοι, τότε αυτές οι συνεδρίες είναι ιδανικές για εσάς.

Ένα μεγάλο θέμα που έχουν πολλοί άνθρωποι στη σημερινή εποχή είναι ότι χρειάζεται να ανταπεξέλθουν σε πολλά μέτωπα με αποτέλεσμα να νιώθουν υπερβολικά πιεσμένοι και ζορισμένοι από την καθημερινότητά.

Μέσα από τις συνεδρίες μας θα πάμε να δούμε πότε έχει δημιουργηθεί ένα τέτοιο μοτίβο συμπεριφοράς και θα το αναβαθμίσουμε σε κάτι ωφέλιμο και πιο αποτελεσματικό.

Είναι σημαντικό να μπορείτε να κάνετε όλα εκείνα τα βήματα που χρειάζεται για την επίτευξη ενός στόχου και να αναγνωρίζετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να πετύχετε.

Πολλές φορές εγκαταλείπουμε τον στόχο λίγο πριν φτάσουμε σε αυτόν με αποτέλεσμα να απογοητευόμαστε από τον εαυτό μας και να πέφτει κατακόρυφα η αυτοπεποίθησή μας.

Μαζί θα μάθουμε πώς να δημιουργούμε νέες υγιείς συνήθειες που θα βοηθήσουν στην επίτευξη οποιοδήποτε στόχου βάζετε είτε αυτός είναι προσωπικός είτε είναι επαγγελματικός.

Είπαν για εμάς

Μαρτυρίες ατόμων μετά από Συνεδρία ThetaHealing
 • «Επέλεξα να εμπιστευτώ το πρόβλημά μου εδώ, γιατί πήρα καλές συστάσεις για αυτήν τη μέθοδο θεραπείας. Η εμπειρία της συνεδρίας ήταν υπέροχη. Με άκουσαν με προσοχή, κατανόησαν το πρόβλημά μου και εργάστηκαν πάνω μου πολύ διαισθητικά. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας αισθάνθηκα πολύ άνετα και ασφαλής. Ένιωσα ότι η ρίζα του προβλήματος εντοπίστηκε γρήγορα και η αλλαγή που χρειαζόμουν έγινε άμεσα. Ο χρόνος πέρασε χωρίς να το καταλάβω και δεν αισθάνθηκα καθόλου πίεση ή βιασύνη από μέρους του θεραπευτή. Μετά τη συνεδρία ένιωσα χαλαρή με έναν ανεξήγητο τρόπο και έφυγα με τη βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους.»

  Τheta Cosmos Παιανία
  Ευρυδίκη, Αθήνα
  Συνεδρία ThetaHealing
 • «Εισήλθε ειρηνικά και απρόσμενα στη ζωή μου και οποιαδήποτε αρνητική πεποίθηση, σκέψη ή συναίσθημα απλά αντιστράφηκαν σε θετικά. Φόβοι και ανασφάλειες δεν ήταν πια γνώριμα στοιχεία του εαυτού μου. Είναι σαν να άνοιξε η πύλη για μια νέα ζωή και να με προσκαλεί να τη ζήσω. Είναι σαν να συνειδητοποιείς τα δώρα που μας έχει δώσει απλόχερα ο Θεός, απλά εμείς λόγω των λανθασμένων πεποιθήσεων δεν τα λαμβάνουμε.»

  Τheta Cosmos Παιανία
  Παναγιώτα, Αθήνα
  Συνεδρία ThetaHealing
 • «Είχα μια συνεδρία μέσω Zoom, επειδή ζω εκτός Αθηνών. Στην αρχή ήμουν λίγο σκεπτικός για το πόσο αποτελεσματική θα είναι η συνεδρία, αλλά αποφάσισα να εμπιστευτώ τις συστάσεις που μου δόθηκαν. Η συνεδρία ξεκίνησε με μερικές καίριες ερωτήσεις και πολύ γρήγορα βρέθηκε η ρίζα του προβλήματος. Η συνεδρία από απόσταση ήταν τελικά πολύ χαλαρωτική και ασφαλής και αυτό με εξέπληξε. Η καθοδήγηση που δέχτηκα μέσα από τη διαδικασία ήταν πολύ επαγγελματική. Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύτηκαν τα θέματά μου χαρακτηριζόταν από φροντίδα και επιδεξιότητα. Προτείνω χωρίς κανένα δισταγμό το ThetaHealing στον καθένα που θέλει να απαλλαγεί από τα θέματα που τον ταλαιπωρούν.»

  Τheta Cosmos Παιανία
  Ιωάννης, Θεσσαλονίκη
  Συνεδρία ThetaHealing
 • «Μετά την εμπειρία μου με το ThetaHealing η ζωή μου άλλαξε θετικά με θαυμαστούς τρόπους. Πήρα τη ζωή στα χέρια μου και ξεκίνησα να εστιάζω στις επιθυμίες μου. Άρχισα να υλοποιώ όσα ευχόμουν να επιτύχω για τον εαυτό μου, μιας και μέχρι τώρα φοβόμουν να κάνω το βήμα. Είδα ότι σε περιπτώσεις όπου κανονικά θα με έπιανε πανικός, τώρα έμενα ψύχραιμη και σταθερή, αντί για παθητική. Άλλαξε ο τρόπος που βίωνα το σώμα μου και άλλαξα τη διατροφή μου, τρώγοντας πιο υγιεινά. Βγήκα από την καταθλιπτική διάθεση που ήμουν, νιώθοντας πιο χαρούμενη και ευδιάθετη από ποτέ.» 

  Τheta Cosmos Παιανία
  Άννα, Αθήνα
  Συνεδρία ThetaHealing