Συνεδρίες ThetaHealing®

Συνεδρίες Τheta Cosmos - Αναπτύξτε την Εμπιστοσύνη στον Εαυτό σας και τις Διαισθητικές σας Ικανότητες
Επικοινωνήστε μαζί μας για συνεδρίες

Αναπτύξτε την Εμπιστοσύνη στον Εαυτό σας και τις Διαισθητικές σας Ικανότητες

Είστε έτοιμοι να ξεκλειδώσετε τις πραγματικές σας δυνατότητες, να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση και να αξιοποιήσετε τις έμφυτες διαισθητικές σας ικανότητες;

Οι συνεδρίες μας έχουν σχεδιαστεί για να σας καθοδηγήσουν σε αυτήν τη διαδικασία ενδυνάμωσης, ενισχύοντας την προσωπική ανάπτυξη και τη σύνδεση με τον εσωτερικό σας εαυτό.

Με μια προσέγγιση απαλή και γεμάτη κατανόηση, θα σας βοηθήσουμε να απελευθερωθείτε από τις περιοριστικές πεποιθήσεις, να αγκαλιάσετε τον αυθεντικό σας εαυτό και να καλλιεργήσετε ακλόνητη αυτοπεποίθηση.

Θα μάθετε να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας, παίρνοντας αποφάσεις με σαφήνεια και σιγουριά.

Μαζί, θα εξερευνήσουμε πρακτικές ενσυνειδητότητας, ασκήσεις διαισθητικής ανάπτυξης και εξατομικευμένες στρατηγικές για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να αγκαλιάσουμε τα μοναδικά σας δώρα.

Καθώς μπαίνετε στη δύναμή σας, θα δείτε βαθιές μεταμορφώσεις σε όλες τις πτυχές της ζωής.

Είπαν για εμάς

Μαρτυρίες ατόμων μετά από Συνεδρία ThetaHealing
 • «Επέλεξα να εμπιστευτώ το πρόβλημά μου εδώ, γιατί πήρα καλές συστάσεις για αυτήν τη μέθοδο θεραπείας. Η εμπειρία της συνεδρίας ήταν υπέροχη. Με άκουσαν με προσοχή, κατανόησαν το πρόβλημά μου και εργάστηκαν πάνω μου πολύ διαισθητικά. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας αισθάνθηκα πολύ άνετα και ασφαλής. Ένιωσα ότι η ρίζα του προβλήματος εντοπίστηκε γρήγορα και η αλλαγή που χρειαζόμουν έγινε άμεσα. Ο χρόνος πέρασε χωρίς να το καταλάβω και δεν αισθάνθηκα καθόλου πίεση ή βιασύνη από μέρους του θεραπευτή. Μετά τη συνεδρία ένιωσα χαλαρή με έναν ανεξήγητο τρόπο και έφυγα με τη βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους.»

  Τheta Cosmos Παιανία
  Ευρυδίκη, Αθήνα
  Συνεδρία ThetaHealing
 • «Εισήλθε ειρηνικά και απρόσμενα στη ζωή μου και οποιαδήποτε αρνητική πεποίθηση, σκέψη ή συναίσθημα απλά αντιστράφηκαν σε θετικά. Φόβοι και ανασφάλειες δεν ήταν πια γνώριμα στοιχεία του εαυτού μου. Είναι σαν να άνοιξε η πύλη για μια νέα ζωή και να με προσκαλεί να τη ζήσω. Είναι σαν να συνειδητοποιείς τα δώρα που μας έχει δώσει απλόχερα ο Θεός, απλά εμείς λόγω των λανθασμένων πεποιθήσεων δεν τα λαμβάνουμε.»

  Τheta Cosmos Παιανία
  Παναγιώτα, Αθήνα
  Συνεδρία ThetaHealing
 • «Είχα μια συνεδρία μέσω Zoom, επειδή ζω εκτός Αθηνών. Στην αρχή ήμουν λίγο σκεπτικός για το πόσο αποτελεσματική θα είναι η συνεδρία, αλλά αποφάσισα να εμπιστευτώ τις συστάσεις που μου δόθηκαν. Η συνεδρία ξεκίνησε με μερικές καίριες ερωτήσεις και πολύ γρήγορα βρέθηκε η ρίζα του προβλήματος. Η συνεδρία από απόσταση ήταν τελικά πολύ χαλαρωτική και ασφαλής και αυτό με εξέπληξε. Η καθοδήγηση που δέχτηκα μέσα από τη διαδικασία ήταν πολύ επαγγελματική. Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύτηκαν τα θέματά μου χαρακτηριζόταν από φροντίδα και επιδεξιότητα. Προτείνω χωρίς κανένα δισταγμό το ThetaHealing στον καθένα που θέλει να απαλλαγεί από τα θέματα που τον ταλαιπωρούν.»

  Τheta Cosmos Παιανία
  Ιωάννης, Θεσσαλονίκη
  Συνεδρία ThetaHealing
 • «Μετά την εμπειρία μου με το ThetaHealing η ζωή μου άλλαξε θετικά με θαυμαστούς τρόπους. Πήρα τη ζωή στα χέρια μου και ξεκίνησα να εστιάζω στις επιθυμίες μου. Άρχισα να υλοποιώ όσα ευχόμουν να επιτύχω για τον εαυτό μου, μιας και μέχρι τώρα φοβόμουν να κάνω το βήμα. Είδα ότι σε περιπτώσεις όπου κανονικά θα με έπιανε πανικός, τώρα έμενα ψύχραιμη και σταθερή, αντί για παθητική. Άλλαξε ο τρόπος που βίωνα το σώμα μου και άλλαξα τη διατροφή μου, τρώγοντας πιο υγιεινά. Βγήκα από την καταθλιπτική διάθεση που ήμουν, νιώθοντας πιο χαρούμενη και ευδιάθετη από ποτέ.» 

  Τheta Cosmos Παιανία
  Άννα, Αθήνα
  Συνεδρία ThetaHealing